На скандальному мості між Володимирською гіркою та Аркою дружби народів виявили нову проблему. Під скляний покрив потрапила вода та бруд.

Про це повідомив користувач соціальної мережі Facebook Олексій Копитко.

"Щодо скла. Я не знаю, який геній підсунув Кличко легенду, що в міст нібито хтось стріляв, тому що будь-якому видно: головні вандали — це ті, хто укладав саме скло. По-перше, під УСІМ склом вода і химерні грязьові розлучення між шарами", йдеться в дописі.

Олексій Копитко також показав, чому вода проникла у скляне покриття. Між склом та бетоном є зазор й декілька сантиметрів.

Популярні новини зараз
Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

"По-друге, воно і не дивно, бо між покриттям мосту і склом є зазор у сантиметр півтора-два (в один із них для наочності ввіткнуто творіння Фоззі)", - резюмував користувач соцмережі.

Зазначимо, що пішохідно-велосипедний міст між Володимирською гіркою і Аркою дружби народів відкрили у суботу, 25 травня, у переддень міста Київ. Однак будова не простояла і дня, як скляний покрив тріснув. Мер столиці України Віталій Кличко заявив, що в міст, ймовірно, стріляли. Однак поліція не виявила слідів від пострілів на мосту.

Активне будівництво пішохідно-велосипедного мосту тривало 5 місяців. Над його зведенням працювали близько тисячі будівельників і фахівців. Довжина мостового переходу - майже 212 метрів, виконаний він з бетону і скла. Покриття - з гусасфальту. Вага металоконструкцій - 460 тонн.

Нагадаємо, останні півроку виявилися, напевно, найгарячішими за кількістю обурень та підозр у корупційних махінаціях столичної влади. Незаконні забудови, залякування та переслідування депутата Київради, що весь час намагається побороти роздачу земель сумнівним особам.

Як повідомляв "Знай.ua", у Києві споруджують новий велосипедно-пішохідний міст, який з'єднає дві туристичні зони - Володимирську гірку та Арку дружби народів, матиме скляну підлогу.

Також "Знай.ua" писав, що в Шевченківському районі української столиці обвалився пішохідний міст.