Половина робочого тижня вже за плечима, а значить скоро вихідні. Погода радує теплом, і літньої атмосферою.

Зараз саме час для того, щоб проводити вихідні і вільний час з друзями, родиною та рідними. Щоб ви не ламали собі голову, куди ж можна піти портал Знай приготував для вас кращу добірку заходів на сьогодні.

Столичний зоопарк

Вихованці зоопарку радіють сонцю кожен день, а ви можете порадіти, дивлячись на них — задоволених, ситих і красивих. Зараз зоопарк в Києві став набагато затишнішим і сучаснішим, так що проводити тут час одне задоволення.

Популярні новини зараз
Номер буде заблоковано: абоненти Lifecell можуть втратити найдорожче Не виїде закордон ніхто: у Міграційній службі закликали українців до перевірок Кого не мобілізують до армії: перелік професій Вам знадобиться магніт: перевірте монети в гаманці – деякі можуть принести 35 000 гривень
Показати ще

Де: проспект Перемоги, 32

Коли: з 12:00 до 18:00 (понеділок — санітарний день)

ZELYONKA SPACE UP

Zelyonka SPACE UP — IX Міжнародний фестиваль сучасного танцю. У фестивалі беруть участь кращі танцювальні команди з восьми країн: США, Австралії, України, Білорусі, Нідерландів, Швейцарії, Норвегії та Польщі.

Де: 13-й павільйон ВДНГ.

Коли: 18:00.

Класика під зірками

Цей захід разом організовують Київський Планетарій і оркестр «Rejouissance». Музика талановитих музикантів зворушує в саме серце, а унікальні проекції, які прикрасять купол планетарію не залишать нікого байдужим.

Де: вулиця Велика Васильківська, 57/3

Коли: 19:30

Підпільний стендап на пляжі

Нарешті літо і можна влаштовувати різні заходи на пляжі. Хорошим прикладом цього є, підпільний стендап, який пройде на Південному березі Києва. Кожен з виступаючих володіє своїм унікальним стилем, так що ви знайдете улюбленого коміка.

Де: Труханів острів (200 метрів від пішохідного мосту)

Коли: 20:00

Нагадаємо, що куди піти безкоштовно на цьому тижні у Львові: головні події, які не можна пропустити

Раніше портал "Знай.uа" писав, що дешево і смачно: топ найкращих ресторанів Львова, в яких ви ще не були

Портал "Знай.uа" повідомив, що забронювати готель, купити квитки і скласти меню: рахуємо, скільки коштує відпочинок в Україні