У Києві чоловік викрав евакуатор серед білого дня.

Про це повідомляє "Київ оперативний".

У четвер, 6 червня чоловік на автомобілі Logan викрав з стоянки евакуатор.

Правоохоронці швидко знайшли зловмисника і затримали його. Викрадений евакуатор знайшли завдяки камерам "Безпечне Місто". Поліція оперативно з'ясувала маршрут транспорту і розшукала його разом зі зловмисником.

Популярні новини зараз
Номер буде заблоковано: абоненти Lifecell можуть втратити найдорожче Гороскоп на тиждень 18-24 березня для всіх знаків Зодіаку: легкий шлях Скорпіонів, відмова Тельців та труднощі Риб Клієнти Monobank залишаються без грошей: доступ до рахунку закривають без попередження Кого не мобілізують до армії: перелік професій
Показати ще

Затриманий - 32-річний киянин, він зізнався у скоєному і пояснив, що для перевезення автотранспорту він найняв водія, якому повідомив, що евакуатор є його власністю.

Чувак на Logan викрав евакуатор Баркас Правоохоронці відділу кримінальної поліції Дарницького УП затримали чувачка,...

Geplaatst door Киев Оперативный op Donderdag 6 juni 2019

Нагадаємо, що у центрі Києва орудує банда грабіжників, які в різний час доби нападають на перехожих і забирають цінні речі.

Як раніше повідомляв портал "Знай.иа", щодня поліцейські отримують сотні заяв про крадіжку, і кожен, особливо житель мегаполісу, не застрахований від пограбування.

Також портал "Знай.иа" писав, що в одному з миколаївських магазинів для дорослих, що на вулиці Московській, дві подруги викрали ледь не самий дорогий товар.