У Києві помер працівник пожежної служби, який понад десяток років рятував містян у пожежах.

Сумну звістку повідомили у спільноті dtp.kiev.ua на сторінці у Facebook.

"Передчасно помер пожежник, підполковник Олександр Куртов. Йому було усього 44 роки. Більшу частину свого життя він присвятив порятунку людей. Саша помер у лікарні через ускладнення від ковіду. Надпотужний наставник та колега, друг, профі. Довго працював в столичному гарнізоні, погасив тьму пожеж і вивчив чимало пожежних. Ніколи не ховався за кимось, завжди вів за собою, надавторитетний...", - йдеться у повідомленні.

Коронавірус обірвав життя київського пожежника, скріншот

За словами колег пожежника, він був міцним чоловіком і ніколи не скаржився на стан здоров'я. Але навіть він виявився безсилим перед підступним вірусом.

Популярні новини зараз
А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Нагадаємо, 4 березня відійшов у вічність протоірей Василь Бурак, він був канцлером Івано-Франківсько-Галицької єпархії ПЦУ і настоятелем храму "Всіх Святих Землі Української".

Раніше портал Знай писав про те, що у Харкові від коронавірусу помер легендарний і геніальний хірург: "на його рахунку сотні врятованих життів" Медик помер на 66 - му році життя.

Портал Знай писав, що на Тернопільщині вбивця тату-майстра отримав довічне: ні краплі жалю. Суд виніс остаточне рішення, але вбивця може подати апеляцію.

Окрім того Знай повідомляв, що в Чернівцях раптово зупинилося серце працівниці наукової бібліотеки ЧНУ імені Юрія Федьковича-жінці було всього 48 років.