У Києві чоловік підпалив квартиру, в якій перебували його дружина і четверо дітей. Про це повідомили в «Київ оперативний» в соціальній мережі Facebook.

​​Як зазначається, у столиці поліцейські отримали повідомлення про домашнє насильство. Дзвінок надійшов від чоловіка, який скаржився, що в його дружини рушниця, і він не може відібрати зброю.

Правоохоронці прибули до квартири в будинку на Героїв Оборони, 10. Поки вони їхали, надійшло повідомлення ще й про пожежу за тією ж адресою.

Однак, прибувши на місце події, правоохоронці виявили місцевих мешканців, які поскаржилися на п’яного чоловіка: він приїхав на автомобілі Bentley та вчинив підпал квартири, розташованої на 16-ому поверсі.

Популярні новини зараз
Індексація зарплат в Україні: коли чекати і на скільки перерахують виплати в 2024 році Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було
Показати ще

Всіх мешканців будинку терміново евакуювали, а підпалювача затримали.

Як виявилося, саме цей чоловік і викликав поліцію. У підпаленому ним помешканні перебували його дружина та четверо неповнолітніх дітей.

Сусіди також розповіли, що напередодні неадекватний громадянин підпалив ще й автомобіль дружини.

Чоловіка затримали – він виявився колишнім депутатом, Даниленко Віталієм Васильовичем, 1975 року народження, уродженцем Чернігова.

Чоловік стверджує, що чинив так, бо дружина нібито йому зраджує.

«Цікаво також те, що у 2014 році пан Віталій очолював комісію Київради з питань сім’ї, молоді й спорту», - додали в спільноті.

«Це наш бувший депутат, в Дніпровському районі. Він мені з самого початку не подобався, слизький типчик. А потім десь щез, бо чула, що його зловили на якихось зловживаннях. І от виплив. Інтуїція і цього разу мене не підвела. Якби чесно заробив на ті машини-квартири, то рука б не піднялася запалити», - додають місцеві мешканці.

«Всі депутати не відчувають землі під ногами, як тільки опиняються у верхушці влади»,

«А коли вже депутатів почнуть перевіряти у психіатрів? Дружина йому зраджує, так що - треба квартиру або будинок спалити з іншими людьми? Розлучися і знайди іншу, навіщо повинні страждати інші люди? Що у них там в голові?», - дивуються українці.

Нагадаємо, на Донбас завезли потужну техніку радіаційної та хімічної розвідки.

Як повідомляв портал Знай.uа, в Україні почали чергувати медики на вертольотах.

Також портал Знай.uа писав, що захисники помітили на Донбасі нові об'єкти бойовиків.