Під Києвом чоловік заради розваги застрелив лелеку. Про це повідомили у спільноті «Київ оперативний» в соціальній мережі Facebook, посилаючись на дані місцевої поліції.

Як зазначається, на Київщині, у місті Васильків, правоохоронці оперативно встановили особу зловмисника, який, розважаючись, вбив лелеку.

Інцидент стався на вулиці Донбасівській – до поліцейських звернувся чоловік, який повідомив, що поблизу від його будинку вбили птаха.

Поліцейські прибули за вказаною адресою і виявили, що вбивцею лелеки є 25-річний молодий чоловік. Він чесно зізнався у скоєному злочині.

У зловмисника вилучили пневматичну рушницю, яку направлять на подальшу експертизу. Правоохоронці відкрили за даним фактом кримінальне провадження за ч.1 ст.299 (Жорстоке поводження з тваринами) ККУ. Чоловікові мають оголосити про підозру.

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам
Показати ще

У коментарях до повідомлення українці не стримують емоцій, висловлюючи своє обурення.

«Довбо*об! По ср*ці цьому одороблу добряче надавати», «Застрелити козла вонючого! Бідна птиця стільки летіла, а ця тварюка убила. Щоб ти здох, теж заради розваги», «В'єтнамці навіть вже дозволяють собі, що хочуть», - сердяться люди.

Нагадаємо, що у Києві хвостиків відведуть в салон краси заради нової сім'ї: "Хоч відразу на виставку"

Як повідомляв портал "Знай.uа", величезне око з Чорнобиля підморгнуло здивованим українцям - "Хто там?"

Також, "Знай.uа" писав, що не зебра, а живе "чудо світу": унікальний лоша народився з забарвленням в горошок