Популярна українська телеведуча Марина Леончук розповіла, як змусити себе займатися спортом навесні. Про це вона розповіла на власній сторінці в соціальній мережі Facebook.

Вона зазначає, що, публікуючи в сторіз відео з тренуваннями, часто отримує питання від підписників: «Ти почала спортом займатись?», «Готуєшся до Олімпіади?», «А через два тижні не покинеш?», «Молодець, що наважилась...»

Леончук додала, що займатися спортом вона почала з другого класу школи, коли її віддали на гурток художньої гімнастики, потім на народні, бальні танці... допоки у п’ятому класі вона не потрапила на волейбол.

«Експерименти закінчились і тричі на тиждень о 17.00 мене можна було знайти у шкільному спортзалі; я тренувалась і їздила на змагання аж до випускного у школі, а мою подачу лівою знали і не любили на районі», - додала вона.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Пізніше часу на волейбол не було, проте були «сд-диски із заняттями Сінді Кроуфорд» і біг на стадіоні.

Коли з’явилися гроші, ведуча придбала абонемент у спортклуб, зайнялася йогою, пілатесом, фітнесом, кросфітом і силовими вправами у тренажерці.

«Отак, зі спортом, я і живу уже багато років, роблю це для себе, люблю його і ніби у нас з ним все навзаєм», - додала вона.

«Маєте неабияку силу волі! Респект!», - захоплюються українці у коментарях.

Нагадаємо, телеведучу Марину Леончук замучили нахабні колектори

Як повідомляв "Знай.ua", телеведуча Марина Леончук показала найулюбленішого чоловіка

Знай.ua писав, колишня ведуча "1+1" Леончук після covid-19 відстежила лякаючі симптоми: "Дуже важко"