Відомий український співак та беззмінний ректор Університету культури Михайло Поплавський запропонував своїм підписникам несподівану гру. Відповідний пост з'явився на його сторінці в Instagram.

«Став лайк на трьох останніх постах, пиши в коментарі: хочу лайки, коментарі або підписку. Відповідай взаємністю на попередній коментар. Залайкаємо один одного! Я теж беру участь», - пообіцяв він своїм підписникам, публікуючи знімок у золотому костюмі в оточенні своїх юних студентів.

У коментарях одразу ж почався справжній «лайкопад» від фанатів творця «Вареничків» та «Кропиви».

«Фотка – вогонь», «Хочу лайки від вас, Михайло Михайлович», «Взаємні лайки», - пишуть захоплені фанати Поплавського.

Популярні новини зараз
Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин
Показати ще

Нагадаємо, раніше Михайло Поплавський повідав про початок нового життя в оточенні напівголих молодих красунь. Михайло Поплавський, співак і одіозний управлінець навчальним закладом, продемонстрував кадри зі зйомки святкового кліпу.

Як повідомляє портал Знай Поплавський кинув Київ і змінив роботу на радість малюкам - " Кому морозива?"

Також Знай писав, що Михайло Поплавський освоїв ази магії і став "білим чоловічком": "в тренді" Артист вирішив повеселити свою публіку свіжим відео з TikTok.