У Києві рятували їжака, який застряг між сходинками під’їзду. Про це розповіли на сторінці у Facebook «Команди порятунку тварин».

Як зазначається, інцидент трапився біля будинку, розташованого на вулиці Празькій. Там молодий їжачок спробував протиснутися у вузьку щілинку, яка утворилася між плитою та сходинками. Проте йому це не вдалося - він застряг, і не міг самостійно навіть ворухнутися.

Перелякана тварина задихнулася б, якби не люди, що вирішили її врятувати.

На місце події викликали спеціалістів з порятунку тварин, які за допомогою гідравлічного домкрата трохи припідняли бетонну плиту. Справжнім дивом стало те, що неподалік проїжджав автомобіль із домкратом необхідної потужності – без нього тварина загинула б у полоні.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею"
Показати ще

Скрін, Facebook
Скрін, Facebook

Скрін, Facebook
Скрін, Facebook

Скрін, Facebook
Скрін, Facebook

Скрін, Facebook
Скрін, Facebook

Врятованого їжака відвезли до ветеринарної клініки. Лікарі діагностували у тваринки «краш-синдром, зневоднення та виснаження».

Зараз їжак перебуває на лікуванні, його випустять на волю, щойно він одужає.

Нагадаємо, гуманітарна допомога: хто простягає руку переселенцям, пенсіонерам та малозабезпеченим українцям у біді

Як повідомляв "Знай.ua", "Вусата" метал-група з лапками презентувала перший сингл: все для притулку

Знай.ua писав, засмучений товстий кіт став обличчям важкого 2020-го: Залиш мене, господар, я в печалі