Буревій в Чернігові не на жарт перелякав місцевих жителів. 12 травня ураганний вітер з неймовірною силою раптово обрушився на область. Буревій виривав дерева з корінням, які падали, завдаючи шкоди припаркованим машинам. Руйнування, яких завдав вітер, потрапили в об'єктив камери.

Повідомляється, що у місті падали дерева, було пошкоджено комунікації, покрівлі будинків, і навіть розбито автомобілі. Не оминула негода й історичної частини міста.

Буревій в Чернігові, фото: my.chernigov.ua
Буревій в Чернігові, фото: my.chernigov.ua

Згідно з даними Департаменту з питань цивільного захисту та оборонної роботи, в результаті несприятливих погодних умов (дощ, пориви сильного вітру) 12 травня сталося пошкодження повітряних ліній електропостачання. На 6 ранку 13 травня відключено 2 ЛЕП 10 кВ та 7 ЛЕП 10 кВ частково, 31 трансформаторна підстанція.

В результаті без електропостачання залишилися мешканці 7,8 населених пунктів (Городнянський район — 3, Ічнянський район — 1,1, Козелецький район — 0,2, Новгород-Сіверський район — 1, Ріпкинський район — 1, Чернігівський район — 1,5). Рятувальники повідомляють, що незабаром проведуть аварійно-відновлювальні роботи. Комунальники вже ліквідовують наслідки урагану в місті.

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Із-за сильного вітру сьогодні в Чернігові повалило багато дерев. Ось один із випадків стався у дворі в районі Круга. Будьте дуже обачні! Добре що в автомобілі нікого не було. ⠀ Больше видео у нас в инстаграме: https://instagram.com/typical_chernihiv

Geplaatst door Типовий Чернігів op Dinsdag 12 mei 2020

Буревій в Чернігові, фото: my.chernigov.ua
Буревій в Чернігові, фото: my.chernigov.ua

Буревій в Чернігові, фото: my.chernigov.ua
Буревій в Чернігові, фото: my.chernigov.ua

Буревій в Чернігові, скріншот з відео
Буревій в Чернігові, скріншот з відео

Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, харківський екопарк прихистив двох лосенят з Чорнобиля - вижили в пекельній пожежі і попросилися до людей. Тварин у понеділок передали мешканці Київщини, які врятували їх від загибелі.

Як повідомляв портал "Знай.ua", у Карпатах продовжують спалювати сміття та сухі гілки, не зважаючи на заборону ДСНС

Також "Знай.ua" писав, у Чорнобильській зоні після пожеж відроджується життя, дивовижні кадри зі згарища. Чорнобильська зона оживає після великої пожежі, з'явилися яскраві фото