23 травня в Україні відзначають своє свято елітні війска Збройних сил України - морська піхота.

Війна триває і кожен українець пам'ятає і знає, кому має завдячувати мирним небом над своєю головою і тим, що путінська орда і навіжені терористи не прокотилися сьогодні всією Україною.

З важливим днем для морських піхотинців привітав військових і командувач об’єднаних сил Збройних Сил України Сергій Наєв.

"Шановні бойові побратими - морські піхотинці! Шановні ветерани морської піхоти!

Від Командування об'єднаних сил Збройних Сил України щиро вітаю Вас з Днем морської піхоти.

Популярні новини зараз
Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Морська піхота була та залишається елітою Військово-Морських Сил Збройних Сил України.

У березні 2014 року Ви одними з перших зустріли так звану гібридну війну та в умовах потужного інформаційно-психологічного впливу продемонстрували стійкість та відвагу, залишились вірними Військовій Присязі та не зрадили українському народові.

На превеликий жаль, під час запеклих боїв з ворогом в районі проведення операції Об’єднаних сил і Антитерористичної операції, ми втратили найкращих. Вклонімося перед пам’яттю українських морських піхотинців, які віддали своє життя, виконуючи конституційний обов’язок.

Ви - там, де найважче, де потрібні стійкість, швидкість і рішучість. Дякую вам за відвагу і героїзм, за те, що залишаєтеся «Вірними завжди!».

Бажаю Вам та вашим родинам благополуччя та міцного здоров’я. Нехай кулі вас оминають, а поруч завжди буде надійне плече бойового побратимів."

ПРИВІТАННЯ Командувача об’єднаних сил Збройних Сил України з Днем морської піхоти Шановні бойові побратими - морські...

Geplaatst door Командування об'єднаних сил ЗС України op Vrijdag 22 mei 2020

Раніше Знай писав, що українські воїни під шквал вогню покарали армію Путіна, помстилися за втрату товариша. Українські захисники невідкладно реагували на ворожі збройні провокації та прицільним вогнем по позиціях противника змушували його відмовитись від продовження обстрілів.