Погодні катаклізми продовжують стрясати Україну. До постійних дощів, гроз і сильного вітру, які супроводжують нашу країну весь травень, були й унікальні природні явища. Зокрема, жителі Хмельницької області могли побачити справжню стихію у всій красі. Найгірше, що ця стихія вирувала прямо біля Хмельницької АЕС.


Жителі міст Острог і Нетішин могли спостерігати смерч, що вирував над поверхнею ставка-охолоджувача атомної електростанції. Очевидці навіть відобразили цей момент на відео. На ролику видно, як смерч проноситься близько далекого від станції берега водосховища. На щастя, стихія не завдала ніякої шкоди самій електростанції.


Як правило, смерчі більш характерні для морів або хоча б великих озер. Хмельницьке водосховище відносно невелика водойма. Однак ми вже дійшли і до таких природних катаклізмів. Синоптики не обіцяють поліпшення погоди, і потужний циклон продовжить бушувати на території України. У найближчі дні ми можемо побачити нові демонстрації сили природи.

Нагадаємо, потужний суперциклон накриє цілий субконтинент.

Популярні новини зараз
А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Як повідомляв Знай. ua, прогноз погоди на літо покаже норовливий характер.

Також Знай. ua писав, що потужна злива перетворила Запоріжжі в Венецію - машини дрейфують по калюжах, як підводні човни.