В одному з магазинів Миколаєва помітили футболку з написом "Росія" і гербом країни-агресора. Такий товар обурив одного з покупців і він звернувся за роз'ясненнями до продавця. Однак жінка не побачила проблеми.

Відповідне відео опублікував Павло Ткаченко в Facebook

"Поясніть, як ось це чудо сюди потрапило?", - запитав відвідувач з "російської" футболкою в руках відповідального за зал і винос речей.

Жінка не зрозуміла, в чому суть проблеми і подумала, що причина в тому, що футболка жіноча.

"А вас не бентежить, що тут напис "Росія. Вічно вірний"? - уточнив покупець і додав, що вже шостий рік РФ воює проти України.

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

"Яка війна? У кого війна? Я з Росії, у мене ніякої війни ні з ким немає. Я сама росіянка. Я 40 років в Україні живу. У мене ворогів немає. Для мене всі люди брати", - заявила продавщиця.

Чоловік вирішив поцікавитися у продавчині, чи вважає вона братами 16 тисяч вбитих на війні, то жінка підкреслила, що її син нікого не вбивав.

"До олігархам звертайтеся, хто ділить територію, а не до нас", - резюмувала вона.

Відвідувач звернувся до адміністрації магазину і після спілкування з керівництвом з футболки зірвали цінник і викинули на вулиці в сміттєвий бак.

м. Миколаїв. " ЯКА ВІЙНА?"

Geplaatst door Паша Ткаченко op Dinsdag 26 mei 2020

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, путінська гвардія озброїлася надпотужними наклейками.

Як повідомляв Знай. ua, як нащадок героя УПА став фанатом Путіна і ідеологом російського світу.

Також Знай. ua писав, що Мосейчук поставила Бойка в глухий кут.