Україна відновить міжнародне авіасполучення вже з 15 червня. Само собою, в аеропортах та на борту літака будуть введені додаткові обмеження у зв'язку з небезпекою зараження коронавирусной інфекцією.

Наприклад, Грузія зробила заяву про відкриття сезону для іноземних туристів з 1 липня. З найбільш вірогідних напрямків на літо 2020 - це Польща і країни Балканського півострова, де найбільш стабільна ситуація. Також в список можливих країн для нинішнього відпочинку експерт відніс Італію, Іспанію, і з великою ймовірністю Туреччину і Кіпр.

Теоретично українці цього літа зможуть полетіти в дані країни на відпочинок, але в аеропортах будуть проводитися додаткові заходи безпеки.

літак, фото Pxhere
літак, фото Pxhere

Тепер проводжають і зустрічають не зможуть заходити в термінали. Маски на борту будуть обов'язковими як для персоналу, так і для пасажирів. Точні і повні рекомендації уряд випустить ближче до запуску міжнародних рейсів, проте відомо, що зараз розглядається внесення додаткових заходів.

Популярні новини зараз
Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати
Показати ще

зокрема, можливо частково або повністю введуть заборону на ручну поклажу, а реєстрацію і здачу багажу пасажирів будуть здійснювати самостійно.

У планах також забезпечити практично повний перехід великих аеропортів на онлайн-реєстрацію та безконтактні платежі.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, українцям додадуть авіаційний збір – як зміниться ціна квитків на перельоти.

Як повідомляв Знай. ua, куди поїхати відпочити влітку і скільки це буде коштувати.

Також Знай. ua писав, що які країни першими відкриють кордони для туристів.