Хлопчиків з раннього віку тягне за кермо автомобіля. Однак іноді такі історії закінчуються дуже сумно. Зокрема, в Одесі сталася ДТП, учасником якого став 12-річний підліток. Хлопець уявив себе крутим стрітрейсером, і вирішив влаштувати заїзд на маминому автомобілі Skoda. Закінчилося все тим, що юний гонщик протаранив стовп, а копам довелося розбити скло в автомобілі, щоб витягти невдачливого “Шумахера”. Щоб забезпечити собі огляд, дитина поклала на сидіння подушку.


Повідомляється, що історія почалася ще вдень. Мама горе-гонщика вирішила посадити його за кермо. У підсумку “юний стрітрейсер” збив власну матір і провіз її на капоті, після чого поїхав, і був затриманий поліцією в перший раз. На щастя, в момент удару, швидкість автомобіля була низькою, тому мати горе-водія відбулася легкими подряпинами. Однак підлітку цього виявилося мало.

Коли мати заснула, він знову поцупив ключі, сів за кермо і поїхав кататися по нічній Одесі. На одній з вулиць його помітили копи. Хлопчик на вимогу зупинитися не відреагував, і влаштував перегони. У підсумку невдаха “Шумахер” не впорався з керуванням та влетів на автомобілі в стовп. Чи отримав хлопець якісь травми, не повідомляється.

Нагадаємо, що в ніч з неділі на понеділок, 10 лютого, в місті Бровари під Києвом сталося подвійне ДТП - порожню дорогу з невідомих причин не поділили дві Audi.

Популярні новини зараз
Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Як повідомляв портал "Знай.uа" у вівторок, 11 лютого, у Київській області сталося трагічне ДТП за участю вантажівки і легковика, є загиблі.

"Знай.ua" писав, що вівторок у Львові розпочався з аварії - Lexus влетів у припаркований автомобіль патрульної