У вівторок, 9 червня, в Кривому Розі на площі 30-річчя Перемоги Саксаганського району міста загорівся вагон швидкісного трамвая. Про це йдеться в повідомленні прес-служби ДСНС.

Рятувальники прибули на місце інциденту встановили, що трамвай №2 загорівся, коли їхав за маршрутом від станції "Кільце Артема" до станції "Зарічна", поблизу наземної відкритої станції "Друга міська лікарня".

Пасажири трамвая на момент прибуття пожежно-рятувального підрозділу самостійно покинули салон транспорту. На щастя, внаслідок пожежі ніхто не постраждав.

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Повідомляється, що вогонь знищив один з вагонів трамвая та частково пошкоджено другий на загальній площі 40 кв. м. Пожежу локалізовано о 13:42 і ліквідована о 14:10.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, під Дніпром вибух струсонув багатоповерхівку – звалилися стіни, будівля поглинуло полум'я.

Як повідомляв портал Знай.иа, у Харкові тролейбус застиг посеред вулиці після вибуху – пасажири вискакували на ходу.

Також портал Знай.иа писав, що у Києві, недалеко від центру, сталася аварія, в якій постраждали люди. Водій вилетів з автомобіля.