Погода в Україні кидається з однієї крайності в іншу. Спочатку нашу країну заливали дощі, а як тільки вони пішли, встановилася шалена спека. Синоптик Наталка Діденко заявляє, що завтра Україна буде однією з найбільш спекотних країн Європи. Температура повітря буде коливатися в межах від 28 до 33 градусів тепла. В деяких місцях стовпчики термометрів піднімуться до +35 градусів.

Літня спека, скріншот: YouTube
Літня спека, скріншот: YouTube


На більшості території України завтра буде сонячна і ясна погода без опадів. Однак місцями все-таки можливі дощі. Зокрема, опади очікуються в західних областях України. На Заході можуть бути грози, шквали і навіть град. Інші регіони будуть радіти яскравому сонечку. На Сході і в Центрі України буде спекотніше всього.


Що стосується Києва, то жителям столиці доведеться прихопити парасольки, але не для захисту від дощу, а для захисту від сонця. Погода буде спекотною й сухою, небо – безхмарним. Вдень температура повітря підніметься до 30-32 градусів вище нуля.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Популярні новини зараз
Дощі, грози і навіть заморозки: шашлик на Великдень доведеться відкласти, синоптики попередили про негоду Поміняють та відремонтують: киянам зробили важливе оголошення Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією
Показати ще

Нагадаємо, на початку червня прийде спека, але вона зміниться різким спадом температури. І такі температурні гойдалки українці будуть відчувати все літо.

Як повідомляв портал Знай.uа, для людства найближчі п'ять років стануть найспекотнішими за весь період спостереження.

Також портал Знай.uа писав, що червень 2020 буде зовсім не таким, як всі чекають – офіційний прогноз погоди від Укргідрометцентру.