На Донбасі російські окупанти вчергове порушили режим припинення вогню та підло атакували українських захисників. Без жертв не обійшлося – бойовики поранили одного військовослужбовця, якого наразі вже госпіталізували в лікарню.

Про це повідомили на офіційній Facebook-сторінці операції Об'єднаних сил.

"За минулу добу збройні формування Російської Федерації 12 разів порушили режим припинення вогню. Агресор обстріляв наші позиції із заборонених Мінськими домовленостями мінометів, гранатометів, кулеметів і стрілецької зброї", - йдеться в повідомленні.

Зокрема, російські загарбники влаштували стрілянину неподалік Верхньоторецького, Водяного, Мар’їнки двічі поблизу Широкиного та Авдіївки. Також бойовики відривали вогонь по опорних пунктах українських воїнів неподалік Луганського та поруч з населеним пунктом Кримське.

Військові, фото: Міноборони
Військові, фото: Міноборони

Популярні новини зараз
Дощі, грози і навіть заморозки: шашлик на Великдень доведеться відкласти, синоптики попередили про негоду Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було
Показати ще

Як відзначається, внаслідок ворожих обстрілів один військовослужбовець Об'єднаних сил отримав поранення. Але українські герої не пробачили поранення товариша та жорстоко помстилися окупантам.

"Українські воїни дали жорстку відповідь та подавляли вогонь противника наявними засобами. За даними розвідки, 12 червня наші військовослужбовці знищили двох та поранили щонайменше трьох російських загарбників", - наголошують військові.

Скріншот допису