У Ботанічному саду З РАН в Новосибірську Росії стався дивний випадок. Місцева жителька помітила даний привид і їй вдалося його сфотографувати на камеру телефону.

На знімку видно шматочок туману, який завис над дорогою і рівні зросту людини. Незвичайним це фото робить те, що в тумані можна чітко побачити чоловіче обличчя.

Привид, фото: Соцмережі
Привид, фото: Соцмережі

"Ми побачили це щось на виході з лісу. Воно зависло над дорогою, а потім розсіялося і зникло. Хто-небудь бачив привида? Як вони взагалі виглядають?" — жартівливо запитала фотограф в своєму блозі. Але передплатники визнали це просто грою сонячних променів в тумані і не порахували явище таємничим.

Раніше повідомлялося, через пандемію коронавірусу влада у багатьох країнах придумують різні способи для того, щоб змусити людей залишатися вдома, дотримуючись карантину. І якщо в Італії, яка стала центром covid-19 в Європі, більше покладаються на штрафи, то в Індонезії зробили ставку на народні забобони і фольклорні традиции.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Так, адміністрація села Кепух на острові Ява, щоб розігнати людей по хатах почала вдаватися до допомоги "примар", повідомляє Global News.

В індонезійському фольклорі примари-поконги являють собою душі померлих, які не зуміли дістатися до іншого світу. Зустріти їх вважається поганою прикметою.

І ось у квітні на вулицях Кепух почали з'являтися перші поконги - закутані в білий саван "привиди", особи яких "вибілені" борошном.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, "інопланетна розвідка" потрапила в кадр, в прямому ефірі з'явився загадковий об'єкт.

Як повідомляв Знай. ua, відомого футболіста викрали інопланетяни, з-за цього він запізнився на тренування.

Також Знай. ua писав, що астронавти показали дивне відео з орбіти.