На Донбасі двоє українських військовослужбовців під час розвідки потрапили в підступну пастку та підірвалися на міні. Наразі обох вже госпіталізували в лікарню, де надали необхідну медичну допомогу.

Про це повідомили на офіційній Facebook-сторінці операції Об'єднаних сил.

Як відзначається, надзвичайний інцидент стався поблизу селища міського типу Новотошківське, яке часто атакують російські окупанти, начхавши на домовленості.

Військові, фото: Міноборони
Військові, фото: Міноборони

"Під час проведення інженерної дорозвідки поблизу населеного пункту Новотошківське, в результаті розриву міни, двоє військовослужбовців Об’єднаних сил отримали поранення. Воїнам оперативно надали першу медичну допомогу та евакуювали до лікувального закладу. Стан їхнього здоров’я задовільний", - йдеться в повідомлені.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Також наголошується, що наразі невідомо, як воїни зуміли підірватися на міні - обставини події з’ясовуються.

Скріншот допису

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Померло четверо - захворіло півтори сотні: українських героїв атакував новий невидимий супротивник

Як повідомляв портал Знай.ua, Російські військові таємно проникли на територію України та розмістили секретну військову базу – показано місце

Також Знай.ua писав, Молода українка проміняла сукню на форму, рятує хлопців на Донбасі бинтами і добрим словом - "Ангел з позивним Білка"