Волонтери міжнародного розвідного товариства визначили одну з точок на східному кордоні України, де російські окупанти таємно переправляють колони постачання для війниз українським військовими. А вдалося це зробити за допомогою дрон-знімків спостерігачів ОБСЄ.

Джерело: інтернет-ресурс InformNapalm

Відтак, як відзначається, у звіті спостерігачів від 6 червня 2020 року було зафіксовано на фото автоколону вантажівок, які таємно в'їжджали з РФ на територію України у тимчасово окупованому районі Луганської області. Це відбувалося в місцях, необладнаних системою пропуску.

Фото з дронів

"Але не вистачало візуальних деталей, які могли б підтвердити грубе порушення з боку РФ", - відзначили волонтери, які виявили такі подробиці.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Фото з дронів

За їх словами, перший знімок фіксує колону безпосередньо біля кордону з РФ в координатах 48.160698 / 39.904193. Другий показує прибуття вантажівок в Луганськ - 48.538979 / 39.325941 - на територію бази для "окремого батальйону матеріального 2-го армійського корпусу ЛНР".

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше 49 ангелів крилатої піхоти пішли назавжди - Україна тужить за героям трагедії Іл-76

Як повідомляє портал Знай.ua, Не змогла пережити загибель сина-військовослужбовця — мама десантника покінчила з собою

Також Знай.u» писав, що Скільки ще плакати? Україна втратила 33-річного героя, - боровся за життя три дні