Поки Західну Україну терзають потопи, у програмі "Право на владу" на 1+1 ведеться жвава дискусія про причини і наслідки екологічної катастрофи. Одним з онлайн-гостей передачі стала українська співачка та переможниця Євробачення-2004 Руслана Лижичко.

Руслана сама родом з Карпат. І вона заявила, що ліси рубають не місцеві жителі, а заробітчани, переважно з інших країн. Вона також звернулася до президента України Володимира Зеленського, який раніше виступав і сказав, що треба знайти гроші на ліквідацію наслідків. За словами Руслани, важливі не лише гроші, і не потрібно "шукати кошти", а правильно розподіляти вже наявні.

"Якщо ви говорите, що місцеві замішані, то не чіпайте місцевих. Ні один гуцул не дозволить собі вкрасти дерево", - обурилася співачка.

Повінь у Карпатах скріншот

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру
Показати ще

В першу чергу, я буду звертатися не до міністрів.. Я буду звертатися до президента України. Пане Володимире. Вам, звичайно, респект за те, що ви туди поїхали... Це найнеобхідніше, адже ви заявили, що потрібно знайти мільярди.... Не знайти гроші треба... Їх треба розподілити, витратити і проконтролювати Мене дуже турбує, чим займається держекоінспекція України та агентство водних ресурсів. У них зовсім інша функція, ніж те, що ми маємо зараз в Карпатах Руслана Лижичко

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Як повідомляв портал "Знай.ua" повінь на Прикарпатті змиває села і мости.

Також "Знай.ua" писав, що Тернополян попередили про потопи.