Колишній прем'єр України Микола Азаров записав відеоролик, в якому розповів, як діяв експрезидент Віктор Янукович, і які помилки він припустився під час свого правління. Також Азаров вважає, що Янукович був досить сильним політиком, але, в той же час, у них були серйозні розбіжності. Про це він повідомив на своєму YouTube-каналі.

"Давайте для початку згадаємо, що коїлося в країні приблизно до 2002-го року. Були зовсім маленькі пенсії, спостерігався криза. Потім темпи економічного розвитку почали йти вгору. І так було до 2004 року – Помаранчевої революції", — сказав Азаров.

Потім колишній прем'єр розповів, як Януковичу доводилося піднімати країну після кризи 2008-2009 років. Також Азаров вважає, що експрезидент України більш-менш впорався зі своїм завданням, але не дотягнув до ідеалу.

"Янукович був таким лідером, який збирав навколо себе сильних людей. Але не можна не сказати про те, що у мене з ним були розбіжності та конфлікти. В інших теж були розбіжності. Але, в цілому, це колишній президент України. І особисто я вважаю, що ми зробили все можливе, щоб в країні була стабільність, незважаючи на розбіжності. Адже стабільність з неба не падає", — сказав експрем'єр.

Популярні новини зараз
Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Віктор Янукович: джерело: YouTube
Віктор Янукович: джерело: YouTube

Таким чином, Азаров висловив свою думку про Януковича і, на диво, не розхвалював його в яскравих фарбах.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що соратник Петра Порошенка та головний тюремник Львівщини прогорів на шаленому хабарі.

Як повідомляв портал "Знай.іа", Микола Томенко показав, що Україною і Києвом досі керують люди Януковича.

Також "Знай.іа" писав, що Печерський суд заарештував Віктора Януковича.