Прикордонники зі складу Об'єднаних сил поблизу лінії зіткнення в Донецькій області виявили велику насадження конопель

Про це повідомили в пресцентрі Державної прикордонної служби.

Зазначається, що оперативники Східного регіонального управління, які виконують завдання у складі Об’єднаних сил, отримали оперативну інформацію про знаходження на околиці населеного пункту Русин Яр, що на Донеччині, посіву конопель.

Для перевірки отриманої інформації було сформовано спільну міжвідомчу групу, до складу якої увійшли оперативники та бійці Краматорського прикордонного загону, а також співробітники Національної поліції.

В ході проведення перевірки правоохоронці виявили плантацію насаджень кущів конопель на площі близько 1,5 гектара.

Популярні новини зараз
Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф Екс-командир звернувся до тих, хто шукає багатодітних дружин та бабусь як "страховку": "Є ще один варіант..." Фанати засудили Могилевську за заохочення доньки: "Не зробили висновків..." ВПО запропонують розпочати життя з чистого аркуша: як це зробити
Показати ще

"Про виявлення ознак злочину, передбаченого ст. 310 ККУ "Посів або вирощування снотворного маку чи конопель" прикордонники направили повідомлення до компетентних правоохоронних органів", = зазначається в повідомленні ДПС.

Наразі розпочато кримінальне провадження за фактом злочину.

Сама ж плантація марихуани була успішно знищена:

"Після проведення співробітниками Національної поліції відповідних процесуальних заходів насадження нарковмісної рослини були знищені", - йдеться в повідомленні.

Причетних до нелегальний посів конопель наразі встановлюють.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, у київському ЖЕКу сантехніки курять коноплю та п'ють пиво

Як повідомляв портал Знай.ua, пенсіонерка перевозила канабіс в маршрутці

В Ужгороді на зупинці бабусю з забороненою рослиною затримали співробітники поліції. Вона стверджувала, що це не коноплі, а помідор

Також Знай.ua писав, на Закарпатті накрили банду наркокондитерів