Життя - дуже складна річ, яку дуже важко зрозуміти і мало хто може це зробити. Напевно, цього ніколи не зможе зробити Олег, принаймні, йому це теж буде дуже важко після того, що з ним трапилося. Його наречена кинула його в РАГСі, щоб відразу одружитися з іншим. Однак і це не все - цим іншим виявився рідний батько Олега.

Цю дивну історію розповідає видання SM News.

Карина і Олег всім здавалися ідеальною парою. Вони з першого дня знайомства не розлучалися і майже ніколи не сварилися. Однак виявилося, що наречена мала страшну таємницю від свого обранця, і розкрити її вона вирішила в найнепередбачуваніший момент.

Весілля, фото з соцмереж
Весілля, фото з соцмереж

"Чи згодні ви взяти в чоловіки Корсакова Олега Євгеновича?", - запитала реєстратор з РАГСу.

Популярні новини зараз
Українців попередили про "важкі" платіжки за світло Отримаєте менше – не дивуйтесь: Пенсійний фонд попередив про зміну розміру субсидії Екс-командир звернувся до тих, хто шукає багатодітних дружин та бабусь як "страховку": "Є ще один варіант..." Не дуже "стародавня", але безбожно дорога: як виглядає монета в 50 копійок, яка може озолотити
Показати ще

Наречений вже дав ствердну відповідь, черга була за нареченою. Але Карина, несподівано для всіх, сказала: "Ні!"

Жінка виглядала схвильованою, вона не знаходила собі місця. Гості завмерли в незручному очікуванні, а Олег і зовсім не розумів, що відбувається.

"Рідна, ну ти чого? Спала сьогодні мало? Це ж я, твій наречений!", - підбадьорив він дівчину. Наречена озирнулася, вихопила поглядом когось із натовпу і стрімко пішла до іншого чоловіка. Коли вона підвела його до реєстратора, Олег не міг повірити своїм очам. "Тато? Каріна, що відбувається", - сказав з непередаваним виразом обличчя наречений.

Дівчина крізь сльози попросила у Олега вибачення і притиснулася до грудей старшого чоловіка. "Ось мій чоловік! Так і запишіть!", - зважившись, вимовила Карина. Шлюб зареєстрували, і лише потім, на банкеті, куди Олег уже не з'явився, дівчина розповіла свій секрет:

"Ми з Женею відразу один одному сподобалися. З першої зустрічі. А Олегу не знали, як пояснити ... Довелося ховатися, але в РАГСі я не стрималася. Прошу, побажайте нам щастя".

Гості, авжеж, були шоковані, але на бенкет пішли. За повідомленнями ЗМІ, Карина і Євген досі живуть в щасливому шлюбі, у них народилася донька.

Про психологічний стан Олега говорити складно. Навряд чи зрада двох таких близьких людей дозволить йому знову довіряти людям. Однак начебто він вже зустрічається з іншою дівчиною, і навіть готується до весілля.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Проміняв наречену-модель на котлети й борщ - чоловік кинув усе заради нового кохання.

Як повідомляв портал Знай.ua, Повалій, Роналду, Кардаш'ян і не тільки — як змінилися знаменитості після пластичних операцій.

Також Знай.ua писав, що Прикарпатець показав унікальні кадри гуцульського весілля - молодий на фірі, веселі скрипалі і ріки горілки.