Керівництво Національної поліції України прийняло рішення посилити заходи щодо забезпечення громадського порядку для безпеки громадян.

Відомо, що додаткові заходи безпеки запровадили на території Вінницької, Житомирської, Закарпатської, Івано-Франківської, Львівської, Рівненської, Тернопільської, Хмельницької та Чернівецької областей.

Про це стало відомо завдяки повідомленню прес-служби Нацполіції в мережі Facebook.

Публікація Нацполіції, скріншот: Facebook
Публікація Нацполіції, скріншот: Facebook

У центральних частинах обласних центрів і в громадських місцях, де може перебувати багато людей, які несуть службу поліцейські наряди. До їх складу також увійшли військовослужбовці Національної гвардії України.

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Правоохоронці патрулюють вулиці населених пунктів, територію автостанцій та залізничних вокзалів. Крім того, на в'їздах і виїздах з обласних центрів виставлено мобільні пости.

фото: Національна поліція
фото: Національна поліція

Поліцейські здійснюють такі превентивні заходи:

-перевірка документів у підозрілих осіб і проведення поверхневого огляду;

-перевірка з метою виявлення вибухових пристроїв тих транспортних засобів, які за зовнішніми ознаками не використовуються власниками тривалий час;

-приділення особливої уваги підозрілим предметам (пакетам, коробкам, ящикам), куди можуть бути поміщені вибухонебезпечні матеріали та вибухові пристрої;

-забезпечення безпеки дорожнього руху на автошляхах.

Для надання практичної допомоги поліцейським Волині туди відряджено співробітників поліції Рівненської області, зокрема вибухотехніки. Поліцейські закликають громадян з розумінням ставитися до зазначених заходів, спрямованих на своєчасне реагування на криміногенну ситуацію і недопущення дестабілізації оперативної обстановки.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, в мережі показали унікальні кадри штурму автобуса із заручниками у Луцьку: вибух шумової гранати і спецоперація затримання.

Як повідомляв Знай.uа захоплення заручників в Луцьку обросло невідомими подробицями: 10 годин у розпеченій коробці з психопатом.

Знай.uа писав, затримання луцького терориста в деталях: як здався Кривош і що відомо про стан заручників.