Захоплення заручників в Луцьку стало одною з найгучніших подій тижня. На цей інцидент відреагував навіть Ілон Маск. Зрозуміло “закляті друзі” з Росії не могли пройти повз цього епізоду, і відразу ж почали поширювати інформацію у своїх ЗМІ.

Правда, більшість з відомостей, які публікувалися в російській пресі, були звичайнісіньким фейком.
зокрема, видання “Комерсант” заявило про причетність Максима Кривоша до полку “Азов”. Видання повідомило, що Кривош нібито був вигнаний з “Азова” за гомосексуальні нахили.

Фейк про Кривоша

Про це повідомив міфічний “боєць” полиця з нехарактерними для українця ім'ям і прізвищем – Феофан Добролюбов. Однак насправді ніяка інформація з цього не має відношення до реальності.
Канал “Останній Блокпост” в Telegram опублікував витяги з російських ЗМІ і розвінчав фейки.

луцький терорист Максим Плохой, фото з соцмереж
луцький терорист Максим Плохой, фото з соцмереж

Популярні новини зараз
Номер буде заблоковано: абоненти Lifecell можуть втратити найдорожче Помер Король Британії Чарльз ІІІ (оновлено) Українцям допоможуть вижити: виплатять по 3600 грн на кожного члена сім'ї Вам знадобиться магніт: перевірте монети в гаманці – деякі можуть принести 35 000 гривень
Показати ще

“За таку відверту брехню необхідно подавати в суд”, написали адміни каналу. Втім, немає нічого дивного в поширенні пропагандистських фейків в Росії. Забавно те, що вони приписали Кривошу всі ті якості, яких так бояться в РФ: терорист, колишній боєць полку “Азов”, та ще й гомосексуаліст на додачу.

Нагадаємо, "Поховаю разом з собаками", - сусіди луцького терориста Кривоша повідомили про постійні погрози.

Максим Кривош, який напередодні утримував у заручниках 13 чоловік в Луцьку, займався тваринами і одночасно залякував дружину, а також постійно погрожував сусідові.

Саме так відгукуються про поведінку терориста Максима Кривоша псевдо "Максим Плохой" його сусіди по будинку. Вони розповіли про погрози, які надходили від Кривоша в їх адресу.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, луцькому терористові Максиму Кривошу, який взяв в заручники автобус з пасажирами, буде обрано запобіжний захід. Так, скоро йому оголосять про підозру відповідно до ч. 2 ст. 147 (захоплення заручників), ч. 1 ст. 263 (незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами), ст. 348 (посягання на життя працівника правоохоронного органу, члена громадського формування з охорони громадського порядку і державного кордону або військовослужбовця), ст. 258 (терористичний акт) Кримінального кодексу України.

Нагадаємо, затримання луцького терориста в деталях: як здався Кривош і що відомо про стан заручників.