Роман Скрипник, який захопив поліціянта у Полтаві, відпустив заручника. Зараз він переховується у лісі Решетилівського району Полтавської області. Його розшукує поліція.

Таку інформацію оприлюднив Телеграм-канал "Бабель"

Полтавський терорист (праворуч), фото: поліція Полтавської області
Полтавський терорист (праворуч), фото: поліція Полтавської області

Варто нагадати, 23 липня у Полтаві невідомий чоловік спровокував конфлікт на території заводу, а потім взяв в заручники поліціянта, який приїхав на виклик. На вулиці Остапа Вишні проводилася спецоперація по затриманню підозрюваного у незаконному заволодінні транспортним засобом. Намагаючись уникнути відповідальності, чоловік чинив опір і погрожував співробітникам поліції гранатою.

Після переговорів чоловік відпустив співробітника кримінальної поліції і замість нього взяв у заручники начальника карного розшуку. Раніше стало відомо, що полтавський терорист був засуджений за двома статтями кримінального кодексу.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Скріншот: Телеграм-канал "Бабель"
Скріншот: Телеграм-канал "Бабель"

Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, поліція схопила полтавського терориста - ЗМІ

Як повідомляв портал "Знай.uа", навчання під час пандемії — які заходи вживають у школах різних країн світу

Також Знай.uа" писав, Береза звернувся до Зеленського через заручників у Луцьку: "Від психа до Путіна".