На Донбасі окупанти вчергове порушили режим припинення вогню та атакували позиції українських героїв. Щоправда, військовослужбовці не стояли осторонь та дали жорстку відсіч бойовикам.

Про це повідомили на офіційній Facebook-сторінці Операції об'єднаних сил.

"24 липня незаконні збройні формування Російської Федерації 3 рази порушили режим припинення вогню. Противник продовжує застосовувати важке озброєння, заборонене Мінськими домовленостями.

Так, ворог і відкривав вогонь по опорних пунктах наших захисників неподалік Старогнатівки. На цій ділянці фронту загарбники відкривали вогонь з мінометів калібру 120 мм і 82 мм, станкових протитанкових гранатометів та великокаліберних кулеметів", - йдеться в повідомлені.

Військові, фото: Міноборони
Військові, фото: Міноборони

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Водночас, як наголошується, рішучими діями та ефективним застосуванням чергових вогневих засобів наші воїни припинили ворожі обстріли. Окупанти отримали адекватну відповідь від Об’єднаних сил.

"За поточну добу, внаслідок обстрілів противника, втрат серед українських захисників немає. На ділянках розведення №1, №2 та № 3 обстрілів не зафіксовано. Ситуація в районі проведення операції Об’єднаних сил залишається контрольованою", - додали в штабі ООС.

Скріншот допису

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше путінські найманці жорстоко розправилися з пораненим дніпрянином — знущалися і знімали на відео

Як повідомляв портал "Знай.uа", "Зброю в руки боятися брати"- український воїн відновив страшні події під Слов'янськом, неможливо повірити.

Також "Знай.uа" писав, в жорсткій сутичці на Донбасі поранені українських військових, розвідка ЗСУ повідомила про втрати