Міністерство розвитку економіки, торгівлі і сільського господарства України підготувало проєкти постанов Кабінету міністрів про підвищення оплати праці працівників установ, закладів та організацій бюджетної сфери. Проєкти актів спрямовані на погодження профспілок.

Відповідна інформація з'явилася на сайті Федерації профспілок України. Пропонується підвищити з 1 вересня 2020 року ставку працівника першого тарифного розряду з 2 102 гривень до 2 225 гривень.

зарплати і пенсії, скріншот з відео
зарплати і пенсії, скріншот з відео

У пояснювальній записці до проєкту наголошується, що необхідність підвищення виникла через запланованого підвищення мінімальної зарплати з 1 вересня з 4 723 до 5 000 гривень.

"Підвищення у 2021 році посадових окладів (тарифних ставок) працівників установ, закладів та організацій окремих галузей бюджетної сфери, які оплачуються на основі Єдиної тарифної сітки розрядів і коефіцієнтів з оплати праці працівників, у зв'язку з підвищенням на законодавчому рівні розміру мінімальної заробітної плати", - йдеться у пояснювальній записці.

Популярні новини зараз
Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Банкомат, скріншот: YouTube
Банкомат, скріншот: YouTube

Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, ЗСУ на Донбасі зіткнулися з підлою провокацією окупантів – можуть самоліквідуватися протягом 100 годин

Як повідомляв портал "Знай.uа", суворі атракціони: українців обкладуть податком на землю — хто і скільки сплачуватиме

Також Знай.uа" писав, Береза звернувся до Зеленського через заручників у Луцьку: "Від психа до Путіна".