До Європи за копійки: авіаквитки до улюблених країн заробітчан сильно впали в ціні

Літати до Європи з України стало набагато дешевше, ніж торік — авіаквитки сильно впали в ціні. Авіаквитки в Європу з Києва та інших українських міст стали дешевше майже на половину. Про це пише видання Styler. Зазначається, що експерти порівняли період з серпня по листопад 2019 і аналогічний період 2020 року за маршрутами з Києва до європейських столиць. Виявилося, що середня вартість авіаквитків знизилася в усіх напрямках. Причина такого здешевлення зрозуміла — пандемія коронавірусу.

Аеропорт, скріншот: YouTube
Аеропорт, скріншот: YouTube

Лукашенко перекидає війська на кордон з РФ і готується відкласти вибори, - ЗМІ

Білорусь перекидає додаткові війська на кордон з Російською Федерацією. Ходять чутки, що Лукашенко може оголосити надзвичайний стан і відкласти вибори. Після затримання бойовиків ПВК "Вагнера" влада Білорусі посилює "прикриття" кордонів, а також ретельно перевірятиме учасників масових зібрань. Таке рішення ухвалили на терміновому засіданні РНБО Білорусі 29 липня, передає Белта.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Лукашенко разом з міністром внутрішніх справ Караєвим, фото: https://www.currenttime.tv
Лукашенко разом з міністром внутрішніх справ Караєвим, фото: https://www.currenttime.tv

Якщо ви розлучені, але відповідальний батько: адвокат розповіла про добровільну сплату аліментів

Як правило, слово "аліменти" жахає батьків, які перебувають у розлученні. Однак це відбувається далеко не завжди. У деяких випадках відбувається навпаки – один з батьків, з яким живе дитина, відмовляється від допомоги, а другий наполягає на тому, щоб платити аліменти. Адвокат Юлія Кулик розповіла про те, як домогтися права виплачувати аліменти в добровільному порядку.

Сім'я, фото з відкритих джерел
Сім'я, фото з відкритих джерел

Україна дійшла до рекордного дефіциту бюджету за п'ять років: що буде з пенсіями та соцвиплатами

Україна влізла у рекордні борги через карантин. Дефіцит держбюджету зріс утричі, а кількість нових кредитів доведеться збільшити в три з половиною рази. В результаті Україна досягла рекордного дефіциту бюджету за п'ять років.

Карантин в Україні, скріншот: YouTube
Карантин в Україні, скріншот: YouTube

Полтавський терорист міг накласти на себе руки, шукають шосту добу

Полтавський терорист, можливо, наклав на себе руки. Заступник міністра МВС прокоментував той факт, що злочинця шукають вже шостий день. Зловмисник, який захопив поліціянта в заручники у Полтаві, а потім втік, міг накласти на себе руки. Про це повідомив заступник міністра внутрішніх справ України Антон Геращенко в ефірі одного з телеканалів.

Полтавський терорист, фото з вільних джерел
Полтавський терорист, фото з вільних джерел