Бабуся москвички Юлії Ковальчук в далекі 90-ті відкрила рахунок на ім'я онуки, поклавши туди тисячу рублів, що на той час дорівнювало 10 середнім заробітним платам. Через 30 років дівчина вирішила забрати свої кошти з "відсотками" в "Ощадбанку", однак те, що вона отримала її шокувало. Про це Юлія написала на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook.

Читайте Знай в Google News!

Гроші, pxhere

Так, молода москвичка в 2020 році вирішила забрати вклад бабусі, відкритий в 1990 році. Коли вона прийшла до банку за своєю спадщиною, то отримала цілих 35 рублів. Розбагатіти не вийшло.

"Бабуся дуже мене любила, вона припускала, що не доживе до 18-річчя старшої онучки (і як у воду дивилася). Вона хотіла, щоб на своє повноліття я зняла гроші з рахунку та купила собі подарунок. Сьогодні, в липні 2020 року, через 30 років, я прийшла до банку закрити рахунок і отримала свої законні 35 рублів", — поділилася Юлія.

Популярні новини зараз
Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

Юлія Ковальчук, Facebook

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що курс долара на наступний рік зруйнує плани українців.

Як повідомляв портал "Знай.ua", банки почали блокувати перекази українців і забирати гроші.

Також "Знай.ua" писав, що в ПриватБанку нараховують відсотки на вкрадені гроші.