Найбільший український авіаперевізник "Міжнародні авіалінії України" (МАУ) оголосив про скасування додаткових міжнародних маршрутів до кінця літа.

У середу, 5 серпня, стало відомо, що МАУ скасувавще 10 міжнародних маршрутів. Про це повідомляється на сайті компанії.

Читайте Знай в Google News!

Причина зміни розкладу рейсів українського перевізника в тому, що Євросоюз продовжив обмеження на перельоти.

"У зв’язку із забороною Євросоюзу на вільний перетин кордону Шенгенської зони для громадян України, МАУ дещо скоротила польотну програму до середини серпня. Наразі, через подовження вказаних заборон авіакомпанія вимушена внести у серпневий розклад рейсів, нові корективи", - зазначили в компанії.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Таким чином, щонайменше до кінця серпня літаки компанії не будуть літати з Києва до Афін, Баку, Барселону, Берлін, Відень, Кишинів, Ларнаки, Праги, Рим і Франкфурт мінімум до кінця серпня.

Аеропорт, фото з відкритих джерел
Аеропорт, фото з відкритих джерел

В компаніх зазначили, що пасажири можуть перенести бронь або отримати повернення грошей.

До кінця літа МАУ має намір обслуговувати три внутрішніх і 16 міжнародних маршрутів – 14 з Києва і два з Одеси. Перевірити рейси можна на сайті перевізника.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, МАУ оновила програму міжнародних рейсів

Як повідомляв портал Знай.ua, на борту літака МАУ під час перельоту загинули 38 цуценят. За справу взялися правоохоронці.

Також Знай.ua писав, карантин відродив нелегальні схеми пропусків до Європи