Президент України Володимир Зеленський спростував чутки про те, що українські силовики планували спецоперацію по затриманню бойовиків приватної військової компанії Вагнера, яка була зірвана Офісом Президента.

Читайте Знай в Google News!

Про це глава держави заявив у коментарі для Радіо Свобода.

"Маячня. Я про це читав. Сумно, що деякі засоби масової інформації передрукували «Комсомольську правду» (здається, російську), зробили з цього сенсацію в Україні. Я не знаю ні про який «злив» якоїсь там операції", — стверджує Зеленський.

Однак журналісти наполягали, і вирішили уточнити, чи планувалась така операція взагалі. На це президент відповів вже більш різко.

Популярні новини зараз
Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Володимир Зеленський, скріншот відео
Володимир Зеленський, скріншот відео

"Навіщо ви ставите таке провокаційне питання? Навіщо зараз ви президенту України кажете, що операція планувалася?", — сказав гарант Конституції.

Не так давно у соцмережах і деяких ЗМІ, які посилалися на неназвані джерела, з’явилася інформація про те, що затриманих у липні в Білорусі російських бойовиків насправді планували затримати українські спецслужби, які понад рік вели операцію з розшуку і затримання причетних до злочинів на Донбасі.

Видання "Українська правда" заявила, що операція зірвалася після доповіді в Офісі Президента — імовірно, через "злив" інформації.

Раніше ці чутки вже спростовувало СБУ і Служба зовнішньої розвідки.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Гройсман відреагував на призначення Христі Фріланд міністром фінансів Канади: "Є справжнім другом"

Як повідомляв портал "Знай.ua", показав, як кортеж Зеленського порушує ПДР і залишився без авто: Kia Cerato журналіста "Схем" спалили

Також "Знай.ua" писав, що у Путіна повідомили про саміт "нормандської четвірки" стосовно Донбасу: готується нова зустріч.