У п'ятницю, 28 серпня, стало відомо про те, що народний депутат Верховної Ради від фракції "Слуга народу" Гео Лерос заявив про підпал свого автомобіля.

Читайте Знай в Google News!

Про це політик написав на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook.

"Мені підпалили машину, це п*здець якийсь, бл*ть", - обурився на відео нардеп.

Варто відзначити, що інші подробиці інциденту Гео Лерос не розповів. Парламентарій також опублікував відео, на якому видно, як палахкотить його автомобіль.

Популярні новини зараз
Карткою – 10 грн, готівкою – 15: в Україні знову підвищують ціни на проїзд Україна забуде, що таке війна: ясновидець розповів про майбутнє нашої країни та про те, коли закінчаться бойові дії Довідку можна викидати: чоловіків огорошили новим правилом Старі сковорідки не доведеться викидати: як у домашніх умовах подарувати посуду друге життя
Показати ще

На відео нецензурно висловлюються, 18+

Geplaatst door Geo Leros op Vrijdag 28 augustus 2020

Раніше повідомлялося про те, що Служба безпеки України затримала підозрюваного в організації підпалу автомобіля журналістки "Радіо Свобода" у Львові Галини Терещук.

Затриманий 43-річний старший оперуповноважений кримінальної поліції Франківського відділу, за версією слідства, у змові із замовником підшукав виконавця, дав йому завдання, а після цього передав кошти за виконану роботу. Підозру йому підготували ще 11 лютого, але він переховувався, його оголосили у розшук.

Нагадавши, "джентельменська угода": у Зеленського анонсували кодекс етики, як каратимуть "слуг народу".

Як повідомляв портал Знай.uа, блогер заявив Миколі Тищенку: "Створіть, і у**буйте туди всією командою разом з президентом".

Також портал Знай.uа писав, що народного депутата Миколу Тищенка призначили керівником міської організації Києва партії "Слуга народу". Серед критиків виявився його однопартієць Гео Лерос.