Не минуло й трьох місяців після звільнення віце-прем'єра Вадима Пристайка, як Рада готує чергові перестановки в Кабінеті міністрів України.

Найближчим часом Кабмін можуть покинути ще три міністри. Про це 2 вересня заявив журналістам глава парламентської фракції "Слуга народу" Давид Арахамія.

За словами Арахамії, економічна, енергетична та транспортна галузі знаходяться в кризовому стані й чіткого плану виходу з ситуації у міністрів наразі немає.

"Економічний блок, енергетичний блок - там є багато питань. Криза в енергетиці існує? Існує. Криза в економіці існує? Існує. Криза у фінансовій сфері, з бюджетом існує? Ось вам і всі відповіді", - сказав нардеп.

І хоча Арахамія не став називати конкретні прізвища, очевидно, що мова йде про Ігоря Петрашка (міністр економіки), не так давно призначену Ольгу Буславець (енергетика) і Сергія Марченка (фінанси).

Глава президентської фракції додав, що у ключових міністрів не спостерігається чіткого плану виходу з ситуації, і якщо вони найближчим часом не продемонструють "конкретний, швидкий рух", доведеться міняти склад уряду.

Крім того, Арахамія не виключає і повну заміну Кабміну, якщо виникне така необхідність. Але зараз підстав для цього немає, додав він.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Нагадаємо, раніше заступник голови Верховної Ради Руслан Стефанчук заявив, що найближчим часом можуть бути замінені міністри економічного блоку - глава Мінфіну Сергій Марченко та голова Мінекономіки Ігор Петрашко.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Гео Лерос звинуватив президента Володимира Зеленського у підпалі своєї машини

Як повідомляв портал Знай.ua, кияни жорстко розкритикували кандидатку в мери Києва від "слуг" Верещук

Також Знай.ua писав, працівниці нічних клубів влаштували голий протест під Кабміном