Народний депутат Гео Лерос звинуватив президента Володимира Зеленського у підпалі своєї машини. Про це він заявив з трибуни Верховної Ради України.

Читайте Знай в Google News!

Гео Лерос \\ фото Цензор
Гео Лерос \\ фото Цензор

Під час свого звернення з трибуни ВР нардеп від Партії "Слуга народу" назвав Володимира Зеленського "порожнім місцем в історії", а також заявив, українці вже не вірять у жодні посадки і скоро не захочуть зустрічати разом з ним наступну весну.

За інформацією Телеграм-каналу "Інсайдер UA", "слуги народу" вже почали збір підписів за виключення нардепа з фракції.

Популярні новини зараз
Кожному пенсіонеру підвищать індивідуально: у кого зміняться виплати "Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

авто Гео Лероса, скріншот з відео
авто Гео Лероса, скріншот з відео

Також Лерос сказав, що "країна рухається в прірву", а президент стоїть на чолі "кланів Януковича" в парламенті.

"Пане президенте, ви не стали воювати зі старою системою, ви просто з нею злилися. Саме ви своїми мікробами і бактеріями брехні заразили цілу країну, упустивши шанс великої держави, обмінявши його на конверти від олігарха. Ви здали країну в оренду цим олігархам, ніж самі собі підписали вирок. Ви стали порожнім місцем в історії. Вже зрозуміло, що не буде ніяких посадок. Скоро українці остаточно визначаться, що не хочуть зустрічати з вами наступну весну.", - заявив Лерос.

Не оминув депутат і Єрмака - його Лерос назвав головним корупціонером і агентом російської розвідки. Саме Єрмак говорить, на кого відкривати справи, а на кого закривати, кого звільнити, а кого призначити. І свої дії він погоджує із Зеленським, впевнений нардеп. А колишній "Кварталівець", а тепер глава СБУ Баканов контролює тіньову економіку, рекет і рейдерство бізнесу.

Скріншот: Телеграм
Скріншот: Телеграм

У п'ятницю, 28 серпня, стало відомо про те, що народний депутат Верховної Ради від фракції "Слуга народу" Гео Лерос заявив про підпал свого автомобіля. Про це політик написав на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook.

Інші подробиці інциденту Гео Лерос не розповів. Парламентарій також опублікував відео, на якому видно, як палахкотить його автомобіль.

Скріншот: Телеграм-канал "Інсайдер UA"
Скріншот: Телеграм-канал "Інсайдер UA"

Geplaatst door Geo Leros op Vrijdag 28 augustus 2020

Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, названо ймовірну причину обстрілу автобуса під Харковом: "Лють і несправедливість"

Як повідомляв портал "Знай.ua", українці отримають пенсії за героїчно загиблих в АТО родичів, у ПФУ розповіли про нарахування

Також "Знай.ua" писав, що погода дуритиме голови українцям то теплом, то прохолодою: коли чекати осінь