Українцям перерахують тарифи за світло: де вдасться заощадити і кому

Тарифи на світло у дворах і під'їздах будуть трохи менше. Про це повідомили в Telegram-каналі партії Слуги народу. Відомо, що раніше електроенергію для освітлення придворових територій купували за цінами для непобутових споживачів, які є вищими.

Читайте Знай в Google News!

Комунальні тарифи, скріншот: YouTube
Комунальні тарифи, скріншот: YouTube

Клієнти Vodafone розгнівані якістю зв'язку: "Підвищили плату, хоч би смс прислали"

Популярні новини зараз
Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними
Показати ще

Українка поскаржилася на погану якість зв'язку мобільного оператора Vodafone при тому, що тарифи підвищують регулярно. За словами клієнтки, це відбувається навіть без попередження. Жінка стверджує, що буде переходити на інших мобільних операторів і давно б вже не користувалася їх послугами, якби це був не робочий телефон.

Водафон, фото з вільних джерел
Водафон, фото з вільних джерел

Командир героїчного "Генічеська" змушений поневірятися після втечі з Криму: залишився ні з чим

Навесні 2014-го росіяни забрали в України переважну більшість українського флоту. Старшому мічману Олександру Бойчуку теж запропонували перейти на бік Росії в обмін на соціальні блага. Командир "Генічеська" пообіцяв поміркувати, вигравши таким чином час для маневру. Український екіпаж спробував утекти, забравши з собою й мінний тральщик.

Олександр Бойчук, фото: Facebook / Христина Коціра
Олександр Бойчук, фото: Facebook / Христина Коціра

Протести в Білорусі: історії ведучих, які втратили роботу за правду і заклики припинити насильство

Влітку 2020 року жителі Білорусі змогли переконатися, що свобода слова і свобода вибору – розкіш, яка доступна не всім. Люди вийшли на мирні мітинги після того, як підсумок президентських перегонів перевернув країну з ніг на голову і всі побачили справжнє обличчя диктатора Олександра Лукашенка.

Тетяна Бородкіна, фото: Соцмережі
Тетяна Бородкіна, фото: Соцмережі

Харків'яни фарбували пні і латали дороги вночі, все заради Зеленського

До приїзду Володимира Зеленського в Харківську область місцева влада підготувала грунтовно: тут не обмежувалися прибиранням території, а вирішили відремонтувати дорогу і навіть пофарбувати пні дерев.