Альфі і Шантель розбурхали громадськість новиною про народження дитини десять років тому, адже тоді хлопцеві було 12, а дівчині — 15 років. У той момент Альфі Паттен був наймолодшим батьком на Землі. Мама молодої дівчинки заявила, що буде готова допомагати дочці поставити дитину на ноги.

Читайте Знай в Google News!

Діти вирішили жити в будинку Шантель, а дитину, якою виявилася дівчинка, назвали Мейзі. Батько 12-річного хлопчика заявив, що цей вчинок спричинить за собою масу неприємностей і зруйнує все його життя. Альфі був дуже скромним і тихим, захоплювався футболом і відеоіграми.

З Шантель вони близько дружили і іноді хлопцеві дозволяли у неї переночувати. У якийсь момент 15-річна дівчина розповіла мамі про те, що знаходиться на четвертому місяці вагітності. Жінка була в шоці, а юні майбутні батьки стверджували, що вчинок стався по любові.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Після народження дівчинки і моменту, коли Альфі взяв Мейзі на руки, він перестав витрачати час на відеоігри і багато часу приділяв годування, зміні підгузників і укладанню спати. З часом світ 12-річного батька перекинувся, так як з'явилися інші хлопці, які стверджують те, що саме вони можуть бути справжніми батьками дитини. Був зроблений тест ДНК, який довів, що Альфі таким не є.

Справжнім татом Мейзі виявився 14-річний Тайлер Байкер, який відмовився брати участь у вихованні дитини. Шантель разом з сім'єю переїхала в інше місто, а Альфі залишився на самоті з глибокої депресії, яку постійно підживлювали журналісти, приділяючи його персоні багато уваги.

Виросла Шантель вийшла заміж і за допомогою батьків виховала Мейзі, згодом народила ще одну дитину і зовсім не веде соціальні мережі. У наймолодшого батька зараз проблеми з законом, життя з матір'ю і безробіття. Він дозволяв собі бити людей і займатися дрібним злодійством. Його батько мав рацію, коли говорив, що дитина в підсумку зруйнує все його життя.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, 9-річний хлопчик з інвалідністю, жив у парку, втратив маму-батько не знаходить слів.

Як повідомляв "Знай.ua", в Києві жорстоко побили священика, реакція потерпілого вразила: "Бог їм суддя"

Знай.ua писав, вибух на фабриці: пекельна пожежа охопив триповерхове приміщення, скільки жертв і постраждалих.