Українська журналістка Ірина Матвієнко сім років тому сходила на звичайний косметичний масаж, який змінив її життя на "до" і "після". Простий масаж коштував їй краси, кар'єри і навіть квартири. Обличчя молодої красивої дівчини покрилося майже невиліковними гнійниками.

Читайте Знай в Google News!

Як банальне відвідування салону краси може вам коштувати майна, йдеться у сюжеті ТСН.

Ірина записалася на кілька процедур, і висипання почалися вже після третього сеансу. Проте, косметолог не зупинялася. Зупинилася сама Ірина, коли її обличчя перетворилося на суцільну рану.

Олександра Чернявська, косметолог, занесла тоді Ірині підшкірного кліща. Це коштувало журналістці заробітку, кар'єри та особистого життя.

Популярні новини зараз
А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Спочатку Ірина лікувалася в Україні, потім за кордоном, з'явилися борги. А препарати були настільки токсичними, що при лікуванні обличчя, у Ірини почали відмовляти печінка, нирки, вона важила 47 кілограм.

Підшкірний кліщ, власне, є у 97% людей. В цілому, організм може контролювати його, але невмілий косметолог здатний порушити цей баланс.

За сім років життя Ірини кардинально змінилося - вона стала мамою двох синів. А коли постало питання про оформлення квартири, виявилося, що на її ім'я є арешт. Крім майна була заблокована карта соцдопомоги на дітей. Виявилося, що позивач - той самий косметолог.

Чернявська просила компенсувати їй моральну шкоду за розголос того, що вона зіпсувала їй шкіру. Косметолог запросила 60 тисяч гривень, але Ірина не знала про існування судової справи.

Горе-косметолог подала до суду через пост Ірини в соцмережах. І через три роки за публікацію в Facebook все рухоме і нерухоме майно постраждалої було заарештовано.

Відомо, що позов проти неї Ірина отримала за місцем прописки, і суд виніс рішення заочно - компенсувати збиток на трохи більше 5 тисяч. Так як дівчина про це не знала, суд наклав арешт на її рахунки і майно.

Коли Ірині прийшов лист з викликом, вона якраз лікувалася за кордоном. Тому суд пройшов без неї.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Анджеліна Джолі без спідньої білизни прогулялась на вулиці: гаряча жінка.

Як повідомляв Знай.ua, справжня любов Тарзана, Кіркорова і Павліашвілі: якими були перші дружини зіркових чоловіків.

Знай.ua писав, російський мільярдер вимагає у колишньої Наомі Кемпбелл повернути подарунки на 3 млн доларів.