Овен

День розташовує до ліні і може бути згубним для здоров'я. Всі питання, швидше за все, дозволяється з вигодою для Вас. Можлива зустріч з людиною, з яким ви колись були пов'язані по роботі і не бачилися дуже давно. Але не приймайте все так близько до серця.

Телець

Тельці, сьогодні у вирішенні проблем Вам стане в нагоді почуття гумору-всі неприємності розбіжаться, лише тільки ви посміхнетеся. Підтримка друзів теж не завадить - ваші приятелі відчувають, коли ви потребуєте їх допомоги. Бажано подбати про свою персону - як давно ви балували себе без жодного приводу?

Близнюки

Ситуація зажадає від близнюків вирішувати свої фінансові питання. Особливо ті, які вже давно назріли і вимагають прийняття рішучих заходів. Пошуки нової роботи, додаткового джерела доходу, розмова з начальством про зарплату і т.д. – на будь-який подібний подвиг у Близнюків вистачить рішучості і можливості довести справу до кінця. Тяга до фінансової незалежності допоможе в середу Близнюкам розтрощити будь-яку перешкоду, що стоїть на їхньому шляху.

Рак

Завдяки вашому досвіду сьогодні вдасться правильно розпорядитися наявними коштами. Любовне побачення краще відкласти - ні до чого хорошого воно не приведе. Романтичний настрій не дозволить займатися нудною роботою. Ймовірно романтичне знайомство з людиною здалеку.

Лев

Цей день хороший для зачаття дитини і інтимної близькості, але він поганий для здійснення великих покупок. Багато хто отримає премії або гонорари. Якщо у Вас є друзі, з якими ви з якихось причин посварилися і давно не бачилися, запросіть їх в гості. Варто побільше уваги присвятити собі, своєму здоров'ю.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Діва

Дороговказною зіркою Діви будуть непорушні класичні правила і цінності. Це дасть їм захист навіть на чужій території. Багатьом Дівам стане в нагоді їх авторитет або кваліфікація, досвід мандрівника, судді, вихователя, викладача. Недосвідченим Дівам допоможуть офіційні інстанції, наставники або друзі. Благополучний результат офіційного заходу: іспиту, відрядження, дослідження.

Терези

Сьогодні Терезам варто доводити до кінця всі справи, пов'язані з доходами, майном, нерухомістю, вкладами, податками. Особливої уваги вимагає партнерський, сімейний або інший колективний бюджет, спільне володіння, корпоративний ресурс. Варто переконатися в тому, що у вас немає заборгованостей, а також в тому, що на даний момент використані всі можливості заощадити або оптимізувати витрати.

Скорпіон

Сьогодні день додасть вам вольових якостей, що допоможе вирішити багато завдань. Ваша прямота і відвертість допоможуть розвіяти недомовленості. Перевіряйте термін придатності на препаратах, які ви збираєтеся вжити, ні в якому разі не перевищуйте дозування. Утримайтеся від важкої їжі.

Стрілець

Сьогоднішній день не обіцяє нічого важливого в професійній сфері-суцільно рутина. Ви будете раз у раз стикатися із затримками і перешкодами на шляху реалізації своїх планів, і тут важливо не опускати руки і набратися терпіння. Рано чи пізно ситуація почне змінюватися на Вашу користь, і важливо бути готовими ловити хвилю.

Козоріг

День розташовує до ліні і може бути згубним для здоров'я. Всі питання, швидше за все, дозволяється з вигодою для Вас. Можлива зустріч з людиною, з яким ви колись були пов'язані по роботі і не бачилися дуже давно. Але не приймайте все так близько до серця.

Водолій

Сьогодні цілком можливі серйозні зміни в справах. Сьогодні домашніх тварин вести до ветеринара не слід, по можливості відкладіть цей захід на кілька днів. Справи призначені на сьогодні, пройдуть на рідкість вдало. Ймовірні зустрічі з впливовими людьми

Риби

Ви добре розумієте оточуючих, легко здогадуєтеся навіть про ті почуття і переживання, які вони намагаються приховати. Буде шанс помиритися з тими, з ким ви були в сварці, відновити якісь старі зв'язки.

Діяти самостійно може бути важче, ніж зазвичай: іноді вам не вистачає рішучості, в інші моменти з'являються сумніви в тому, що ви вибрали вірний шлях. Пам'ятайте, що занадто довгі роздуми не завжди допомагають знайти відповіді на питання. Іноді найпростіше рішення виявляється вірним.