Незважаючи на те, що більшість європейських церков щорічно привертають до себе тисячі відвідувачів, захоплюються архітектурою і красивими іконами, за межами Лімбурга в Бельгії існує найдивовижніша з усіх.

Читайте Знай в Google News!

Вона нічим не примітна, і лише з висоти пташиного польоту схожа на будь-яку іншу дерев'яну церкву. Проте бельгійські архітектори Pieterjan Gijs і Arnout Van Vaerenbergh зуміли реалізувати проект прозорої церкви, якщо дивитися на неї з землі.

Вони назвали її Reading between the Lines, що при перекладі означає "Читаючи між рядків". 10-метрова Церква складається з 100 шарів сталевих пластин. Їх загальна вага становить практично 30 тонн, а порожнини між ними повинні були створити відчуття легкості.

Храм був побудований ще у вересні 2011 року і з деяких ракурсів виглядає так, ніби зникає в повітрі, з інших — ніби плаває.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, відчув себе ковбоєм: чоловік вирішив забрати фастфуд з ресторану верхи на коні. Він скористався спеціальним під'їздом для автомобілів, щоб не шокувати клієнтів і співробітників закладу.

Як повідомляв "Знай.ua", в Сибіру був знайдено ведмідь, вимерлий понад 15 тисяч років тому. На туше, знайденої в Сибіру, досі збереглися шерсть, ніс, всі внутрішні органи і зуби, завдяки вічній мерзлоті.

Знай.ua писав, в Білорусі почали розганяти протестувальників водометами: сотні затриманих тільки в Мінську.