Президент України Володимир Зеленський заявив, що наш уряд поділяє позицію країн-партнерів та Європейського Союзу щодо ситуації в Білорусі.

Читайте Знай в Google News!

Про це глава держави розповів журналістам після зустрічі з президентом Словаччини Зузаною Чапутовою у Братиславі. Таким чином, Зеленський знову закликав білоруську владу піти на діалог з мирним населенням.

"Якщо влада не знайде можливості діалогу зі своїми рідними людьми, то цієї влади не буде", - попередив президент.

Зеленський нагадав, як відсутність діалогу народу і керівників країни призвела до трагічних подій в Україні, а нехтування з боку влади інтересами громадян закінчилося кровопролиттям.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

"Ми ховали українців, яких вбивали на Майдані. Ми бачили, як горіли люди і будівлі. Те, що ми сьогодні бачимо: якщо влада не зупинить ті дії, особливо дії правоохоронців, спрямовані проти свого народу, вони отримають дуже потужний результат і відповідь від народу", - зазначив Зеленський.

Володимир Зеленський, фото president.gov.ua
Володимир Зеленський, фото president.gov.ua

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше