Колишній міністр охорони здоров'я Олег Мусій заявив, що влада кинула українців напризволяще і їм варто або готуватися до змін, або до смерті.

Читайте Знай в Google News!

Про це він розповів у інтерв'ю для Апостроф TV.

"Треба готуватися до того, що люди повинні змінити свій стиль життя - або померти. Можливо, молоді люди не помруть, вони переносять вірус нормально, але є батьки, є бабусі, дідусі. І вони принесуть цю заразу до них, а потім будуть збирати на похорони своїх рідних людей, які могли б ще без коронавирусу прожити 5-7 років. Тому бережіться самі і бережіть своїх рідних і близьких", — заявив ексочільник МОЗ.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

"Пандемія у нас вже дев'ять місяців триває і за цей час влада була зобов'язана ввести адекватне реагування. А якщо цього не відбулося, то голова комітету, міністр і головний санітарний лікар повинні бути негайно відправлені у відставку, а не знову розповідати байки, що треба щось доплатити або через НСЗУ кошти проводити. Має бути пряме фінансування.

Насправді влада кинула людей напризволяще, і ми повинні це розуміти. Люди повинні дотримуватися елементарні речі, які не варті великих грошей.

Перш за все - купити маску і реально ходити всім в масках. Можливо, півтора, можливо, два роки. Це повинно стати елементом одягу, і не треба говорити, що ми в намордниках, або погано дихати, або ще що. На 80 відсотків захищає звичайна хірургічна маска, якщо всі її носять", — стверджує спеціаліст.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що у Харкові хворих з коронавірусом залишать лікуватися вдома

Також, "Знай.uа" писав, що у Чернівцях лікарі самі обирають кого рятувати