Політичний блогер Вадим Карасьов прокоментував цю новину.

За його словами, зараз не тільки для Великобританії, але і для багатьох інших країн характерна неоімперська тенденція. Ці держави прагнуть вже не діяти в союзі з кимось, а реалізовувати власні політичні амбіції.

Такі ж метаморфози зазнає політика Лондона. Вона формує свою нову зовнішню політику, в тому числі й на території Чорноморсько-Каспійського регіону. Ця держава все ще по праву називається володаркою морів.

«З цим пов'язаний і візит Зеленського в Британію з підписанням низки угод, ще до того, як було остаточно розв'язано питання розлучення Британії з Європейським Союзом. А також фактично запрошенням українською стороною британських десантників на військову базу під Миколаєвом », - розповідає у своєму відео Карасьов.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Він вважає, що цей крок свідчить про прагнення Великобританії придбати вплив на просторі колишнього Радянського Союзу. Особливо її цікавлять Крим та регіон Південного Кавказу.

У цьому ж руслі йдуть і дії президента Володимира Зеленського. Безумовно, вони вплинуть на історію України. Але яке саме, покаже тільки час.

Раніше повідомлялося про угоду, яку підписали Володимир Зеленський і британський прем'єр-міністр Борис Джонсон.

Також йшлося про приймання, яке королівська сім'я Великобританії зробила українському президентському подружжю.