Вибух у Керченській протоці: один із російських танкерів вибухнув. Це сталося сьогодні, 24 жовтня. Російське інформаційне агентство ТАСС повідомляє про трьох людей, що опинилися за бортом.

Читайте Знай в Google News!

Причин вибуху досі не визначено. На щастя, танкер “Генерал Азі Асланов” був пустим: він саме вивантажив усю нафту. Тобто, пустий танкер рухався протокою, коли відбувся вибух. Танкер має значні візуальні пошкодження.

Окрім трьох людей, які опинилися за бортом - їх розшукують, усіх членів екіпажу евакуювали. На танкері залишилися чотири працівники.

Російський танкер, фото LifeShot
Російський танкер, фото LifeShot

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

"Від оперативного чергового Новоросійського морського рятувально-координаційного центру надійшло повідомлення про те, що на нафтовому танкері сталася пожежа в акваторії Азовського моря. За попередньою інформацією, танкер був порожнім. На борту було 13 осіб екіпажу. Зараз шестеро людей врятовані, чотири людини залишилися на борту, три людини перебувають за бортом", - пояснює прес-служба МНС РФ. На місці працює три рятувальні судна.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що екологічна катастрофа в Одесі: у мережі показали страшні кадри забрудненого моря

Раніше портал "Знай.ua" писав, що Одеса захлинається відходами: брудне закулісся перлини моря потрапило на камеру