Пенсіонери які проживають в так званих "ЛДНР "на Донбасі, які отримують українські пенсії, можуть отримати карту" Ощадбанку " через довірену особу. Про це розповіли співробітники банку.

Читайте Знай в Google News!

Карту можуть видати при наявності документів:

  • довіреність, оформлена згідно з умовами законодавства;
  • оригінал паспорта довіреної особи;
  • ідентифікаційний код.

"У тексті довіреності повинні бути вказані повноваження на отримання платіжної картки на ім'я власника рахунку. Для оформлення довіреності рекомендуємо звернутися до нотаріуса. Довіреність, оформлену за кордоном, необхідно буде легалізувати. Також хочемо зазначити, що довіреній особі не видаються муніципальні карти та електронне пенсійне посвідчення", — зазначили в банку.

Ощадбанк, фото: Знай.ua
Ощадбанк, фото: Знай.ua

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми
Показати ще

Раніше повідомлялося, що в місті Мелітополь з введенням карантину і обмежувальних заходів, похід в банк перетворився в справжнє пекло. Мелітопольці в одному з відділень Ощадбанку спостерігали реальний кошмар.

Далеко не всі можуть подужати величезні черги, особливо пенсіонери. Літнім людям стає дуже погано. А як відомо, саме люди старшого віку є основними клієнтами банку. Наприклад, пенсіонери оплачують комунальні послуги в банку.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, нахабні шахраї в камуфляжі атакують українців, прикриваючись "нацгвардійцями".

Як повідомляв Знай. ua, Ощадбанк продовжує знущатися над українцями, пенсіонери падають з ніг прямо у відділеннях-на це боляче дивитися.

Також Знай. ua писав, що Ощадбанк і ПриватБанк попередили українців про жорсткі перевірки, шахраям і терористам не пройти