У Ніцці біля місцевого храму Нотр-Дам невідомий напав з ножем на людей. В результаті нападу, який розглядають як терористичний, загинула жінка та чоловік, кілька людей отримали поранення. Злочинця вже вдалося затримати.

Читайте Знай в Google News!

Джерело: французьке видання Nice-Matin.

Міністр внутрішніх справ Франції Джеральд Дарманен заявив, що в місті проводиться поліцейська операція.

Як вдалося з'ясувати французьким ЗМІ, нападник навіть відтяв одній зі своїх жертв голову.

Популярні новини зараз
Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Мер Ніцци вважає напад з ножем біля церкви терористичним актом. Він попросив городян уникати району події.

Жертвами атаки в Ніцці стали двоє людей.

Пізніше стало відомо ще про два аналогічні напади. В Авіньйоні чоловік, озброєний ножем, з криком "Аллах акбар!" напав на поліціянтів і був застрелений., а у в Саудівській Аравії терорист з ножем напав на охоронця консульства Франції - його вдалося заарештували.

Не так давно Францію вразив дуже подібний випадок - 16 жовтня в передмісті Парижу ісламістський терорист відрубав голову вчителю, який розповідав на уроці дітям про свободу слова і самовираження.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Теракт 11 вересня: все про героїчний вчинок українця-пожежника, який увійшов до палаючої будівлі

Як повідомляв портал "Знай.uа", ревнивий чоловік завіз росіянку в ліс і відрубав руки - дика історія отримала несподіване продовження.

Також, "Знай.uа" писав, що у Львові псих напав на молоду одеситку і отримав тортом в обличчя.