Серце розривається дивлячись на бездомних тварин. Якщо не можна всіх прихистити, то погодувати їх, можливість є у кожного. Так, маленький хлопчик показав своє велике серце.
Про це пишуть у соціальній мережі facebook у пабліку "Кот".
Читайте Знай в Google News!
Літній чоловік побачив, як на вулиці маленький хлопчик годує худого бездомного пса шматком хліба. Дідусь запитав дитину, чому він вирішив поділитися їжею з собаками.

"Тому що у них немає нічого. Ні вдома, ні сім'ї. І якщо я не погодую їх, вони помруть", — сказав малюк. "Але ж бродячих собак так багато, вони всюди. Цей шматок хліба нічого не змінить", — заперечив чоловік. "Зате для цієї маленької собачки він може змінити все", - відповів хлопчик.

Якби хоч у кожного третього, було б таке серце, як у цього хлопчика і стільки співчуття до стражденних, то наше життя заграло б зовсім іншими барвами.

Зараз таких як він одиниці. Дитина правильно вчинила, що поділилася хлібом. Це було по-божому. Так, маленький хлопчик виявився мудрішим за дорослого, і світ став кращим на одну краплинку добра.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Нагадаємо, у Дніпрі знайшли труп бездомного, обкладеного ножами - на тілі ні подряпини

Як повідомляв "Знай.ua", у Запоріжжі судитимуть шкуродера, який угробив таксу - п'яний викинув з вікна.

Знай.ua писав, 12-річний хлопчик заліз у турбіну літака і застряг: не зміг вибратися, все заледеніло.