Під будинком голови КСУ Тупицького проходить акція протесту. Учасники акції привезли з собою шибеницю та гармату.

У суботу, 7 листопада громадські організації "Автомайдан" та "Центр протидії корупції" влаштували автопробіг із центру Києва до будинку голови Конституційного Суду Олександра Тупицького, вимагаючи його відставки.

Активісти зібралися з самого ранку біля стадіону “Динамо” і рушили до маєтку голови КС, який знаходиться у Василькові під Києвом.

В акції "Тупицький, вали до Ростова!" взяли участь близько 30 автомобілів. На одній з машин встановили символічну гармату, ще на одній – привезли шибеницю.

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Під будинком судді активістів зустріли поліцейські, вони оточили паркан, щоб не підпустити протестувальників занадто близько.

Учасники акції вимагають відставки Тупицького після скасування КСУ низки антикорупційних норм і закликають відправити його до Ростова.

Активісти запалили файєри та скандують: "Тупицького у відставку!".

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, голова КСУ Тупицький купив ділянку в Криму у громадянина Росії і "забув" її внести у декларацію

Як повідомляв портал Знай.ua, експерт з питань правової політики пояснив, чому землю судді Тупицького на окупованих територіях побачили тільки зараз

Також Знай.ua писав, суддя КСУ виставив дітей-сиріт на вулицю, а сам залишився в Конча-Заспі